WordPress installeren

WordPress® is een platform voor persoonlijke publicaties of een systeem voor inhoudbeheer dat je kunt gebruiken voor het instellen van een blog op je website.

WordPress installeren voor uw hostingaccount

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Ga naar het tabblad Toepassingen.
  5. Klik in het gedeelte WordPress naast Installeren, op het pijltje omlaag en klik vervolgens op Installeren (aangepast).
  6. Selecteer de domeinnaam die u wilt gebruiken, voer de map in waarnaar u WordPress wilt installeren en klik vervolgens op Installeren.