E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

WordPress: bewerk mijn aanmeldingsformulier voor e -mail

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Nadat je het GoDaddy Email Marketing Invoerformulieren plug -in kun je het registratieformulier kiezen dat je wilt gebruiken, een bestaand formulier bewerken of een gloednieuw formulier maken.

  1. Plaats de muisaanwijzer op Instellingen in je WordPress -beheerdersdashboard en selecteer GoDaddy E -mailmarketing .
  2. Klik op het tabblad Formulieren.

    Opmerking: Als je geen registratieformulieren in je account hebt, kun je het GoDaddy Email Marketing De plug -in aanmeldingsformulieren maakt een aanmeldingsformulier voor je.

  3. Beweeg je muis over het registratieformulier dat je wilt bewerken en klik op Formulier bewerken GoDaddy Email Marketing . Hierdoor wordt het gedeelte met aanmeldingsformulieren van je GoDaddy Email Marketing -account. Raadpleeg de volgende handleidingen voor hulp bij het bewerken van je registratieformulier:

    Opmerking: Je aanmeldingsformulier krijgt de stijl van je WordPress -thema, dus breng geen wijzigingen aan in het thema, de kleuren of de koptekst van het aanmeldingsformulier, tenzij je hetzelfde formulier ook ergens anders weergeeft.

  4. Als je een gloednieuw formulier wilt maken, kijk dan onder de lijst met formulieren en klik op Een nieuw registratieformulier maken .

Volgende stap