WordPress -database importeren of exporteren

In WordPress zijn er situaties waarin je je MySQL -database wilt importeren of exporteren, zoals terugzetten, back -ups en migraties. Bij het importeren en exporteren van je database heb je twee keuzes:

• Bel ons ondersteuningsnummer en een van onze experts kan het tegen betaling voor u doen.
  • Doe het zelf volgens de instructies in de onderstaande tabellen.

Premium support van WordPress

Onze supportexperts kunnen tegen betaling de volgende services voor je uitvoeren:

• Importeer 1 WordPress -database vanuit een back -up naar de opgegeven database.
    • Voorbeeld: bestand backup.sql.
  • Exporteer 1 WordPress -database en plaats het bestand in het hostingaccount.

Om het zelf te doen

Als je je database zelf wilt importeren of exporteren, gebruik je de onderstaande tabel om het scenario te vinden dat van toepassing is en volg je die instructies.

Zie om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
MySQL -databases exporteren Basis
Importeer SQL -bestanden in MySQL -databases Basis
MySQL -database exporteren in SSH Geavanceerd
MySQL -databases importeren via SSH Geavanceerd