Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

WordPress: bewerk mijn aanmeldingsformulier voor e -mail

Nadat je het GoDaddy Email Marketing Invoerformulieren plug -in kun je het registratieformulier kiezen dat je wilt gebruiken, een bestaand formulier bewerken of een gloednieuw formulier maken.

  1. Plaats de muisaanwijzer op Instellingen in je WordPress -beheerdersdashboard en selecteer GoDaddy E -mailmarketing .
  2. Klik op het tabblad Formulieren.

    Opmerking: Als je geen registratieformulieren in je account hebt, kun je het GoDaddy Email Marketing De plug -in aanmeldingsformulieren maakt een aanmeldingsformulier voor je.

  3. Beweeg je muis over het registratieformulier dat je wilt bewerken en klik op Formulier bewerken GoDaddy Email Marketing . Hierdoor wordt het gedeelte met aanmeldingsformulieren van je GoDaddy Email Marketing -account. Raadpleeg de volgende handleidingen voor hulp bij het bewerken van je registratieformulier:

    Opmerking: Je aanmeldingsformulier krijgt de stijl van je WordPress -thema, dus breng geen wijzigingen aan in het thema, de kleuren of de koptekst van het aanmeldingsformulier, tenzij je hetzelfde formulier ook ergens anders weergeeft.

  4. Als je een gloednieuw formulier wilt maken, kijk dan onder de lijst met formulieren en klik op Een nieuw registratieformulier maken .

Volgende stap


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.