Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wis NGINX -caching op mijn Gen 4 VPS -server met cPanel

Als je een tijdgevoelige wijziging op je website hebt aangebracht en wilt voorkomen dat gebruikers per ongeluk de versie in de cache bekijken, kun je je NGINX-cache handmatig wissen in je GoDaddy-account. Voor wijzigingen die niet tijdgevoelig zijn, wist NGINX Caching automatisch de cache regelmatig.

1. Meld je aan bij je GoDaddy productpagina .
  2. Selecteer Servers op je pagina Mijn producten .
  3. Selecteer Beheren naast de Gen 4 VPS die je wilt gebruiken.
  4. Selecteer onder Accounts de vervolgkeuzelijst en selecteer vervolgens je gewenste cPanel -account.
  5. Selecteer naast NGINX CACHING Cache wissen .

Een succesbericht bevestigt dat de NGINX -cache is gewist. Als je andere cPanel -accounts hebt waarvoor je NGINX -caching wilt wissen, moet je elk account in het vervolgkeuzemenu selecteren en hun caches afzonderlijk wissen.

Meer informatie

• Naast NGINX -caching, wil je misschien de cache van je browser leegmaken .
  • Stel NGINX -caching in op mijn Gen 4 VPS -server met cPanel