Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Winnende domeinveilingen

Als je een aflopende domeinnaam wint in GoDaddy -veilingen, moet je binnen ongeveer 48 uur na het sluiten van de veiling betalen. Als je het domein niet op tijd aanschaft, kan dit leiden tot verlies van het domein en opschorting van je veilingsabonnement. Naast de veilingprijs moet je de verlengingskosten voor de domeinnaam betalen. Zie voor meer informatieDomeinnamen kopen die je hebt gewonnen .

Nadat je een betaling hebt uitgevoerd, verplaatsen we de domeinnaam binnen 7 dagen naar je account.

Meld je aan bij je Auctions -account om de geplande overdrachtsdatum te bekijken. Vanuit het menu Bieden List, selecteert Won. De geplande overdrachtsdatum wordt weergegeven in de kolom Status.

Houd er rekening mee dat de huidige domeinregistrant het domein op elk moment kan verlengen tijdens de respijtperiode van de registerhouder. Als dit gebeurt, is het domein niet beschikbaar om te winnen via een veiling.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.