Windows-telefoon: E-mail instellen

Je kunt je Office 365 van GoDaddy gebruiken op je Microsoft Windows-telefoon voor e-mail en je agenda.

1. Veeg op het scherm Start naar links en tik vervolgens op Settings (Instellingen).
  2. Tik op e-mail + accounts.
  3. Tik op Een account toevoegen en tik vervolgens op Outlook.

Sommige telefoons beiden mogelijk opties voor Exchange of Office 365 in plaats van voor Outlook.

4. Voer je e-mailadres en je wachtwoord in en tik vervolgens op Sign in (Aanmelden).

De Windows-telefoon probeert je e-mailaccount automatisch in te stellen. Als dat is gelukt, ga je naar stap 8.

5. Tik als je het bericht We couldn't find your settings (Instellingen niet gevonden) op Geavanceerd en voer de volgende gegeven in:
    Veld Wat te doen...
    E-mailadres Geef je volledige e-mailadres voor je account op.
    Wachtwoord Geef het wachtwoord van je account op.
    Gebruikersnaam Geef het volledige e-mailadres voor je account opnieuw op.
    Domein Voer alleen in wat na het symbool @ in je e-mailadres wordt weergegeven. Bijvoorbeeld coolvoorbeeld.com
    Server Typ outlook.office365.com
  6. Selecteer Server vereist versleutelde verbinding (SSL).
  7. Tik op Aanmelden.
  8. Tik op OK als Exchange ActiveSync je vraagt om beleidsregels af te dwingen of om een wachtwoord in te stellen.

Gemakkelijker kan toch niet? Tik op Mail E-mailpictogram op een Windows-telefoon en als het goed is, worden je berichten weergegeven. Om ervoor te zorgen dat je berichten kunt verzenden, raden we aan dat je een e-mailbericht opstelt en naar jezelf stuurt.