Windows: installeer code / handtekeningcertificaat stuurprogramma en maak PFX-bestand

Na het verifiëren van uw code of het ondertekende certificaatverzoek van de bestuurder geven wij uw certificaat af. U kunt vervolgens uw certificaat downloaden, installeren in Microsoft Management Console (MMC) en een PFX het dossier. U gebruikt dit PFX-bestand vervolgens om uw code te ondertekenen met Microsoft SignTool (code-ondertekening) of Visual Studio (ondertekening van stuurprogramma).

Waarschuwing:

Om het PFX bestand, moet u dezelfde machine gebruiken die u hebt gebruikt om uw CSR te genereren .

Download uw certificaat

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer Beheren> voor het certificaat dat u wilt downloaden.
  3. Selecteer de Server type en selecteer vervolgens Download zip-bestand .
  4. Open de ZIP bestand en verplaats het bestand dat eindigt op SHA2.spc naar een toegankelijke locatie.

Notitie: Gebruik voor Windows Vista-stuurprogramma's het bestand dat eindigt op SHA1.spc .

Voor Windows 7-stuurprogramma's moeten uw gebruikers deze patch om uw met SHA-2 ondertekende stuurprogramma te gebruiken.

Installeer uw certificaat in MMC

1. Typ in uw Windows-zoekfunctie mmc en klik erop om de Microsoft Management Console-toepassing te starten.
  2. Uitbreiden Certificaten (lokale computer) , Persoonlijk .
  3. Klik met de rechtermuisknop Certificaten , en ga vervolgens naar de volgende menu's: Alle taken > Importeren .
  4. Klik op Volgende.
  5. Bladeren voor de SPC bestand - om het te vinden, moet u het bestandstype wijzigen in PKCS # 7-certificaten (* .spc, * .p7b) .
  6. Klik op Volgende.
  7. Selecteer Plaats alle certificaten in het volgende archief en zorg ervoor dat de waarde is Persoonlijk .
  8. Klik op Voltooien.

Maak het PFX-bestand

Om een PFX bestand (dat u gebruikt met SignTool of Visual Studio), moet u uw certificaatbestand en uw privésleutel combineren in MMC.

1. Klik in MMC met de rechtermuisknop op uw certificaat (uw Common Name-waarde wordt weergegeven in het Uitgegeven aan kolom) en klik vervolgens op Exporteren .
  2. Klik op Volgende.
  3. Selecteer Ja, exporteer de privésleutel .
  4. Onder Uitwisseling van persoonlijke informatie ... , selecteer Neem indien mogelijk alle certificaten op in het certificeringspad .
  5. Typ en bevestig een sterk wachtwoord om het certificaat te beveiligen, en klik vervolgens op De volgende .
  6. Bladeren naar een locatie om het gecombineerde bestand op te slaan en klik vervolgens op De volgende .
  7. Klik op Voltooien.

De PFX bestand is nu lokaal op uw computer opgeslagen.

Volgende stap

De volgende stap die u gebruikt, is afhankelijk van het type certificaat dat u gebruikt:

Certificaat type Gebruik deze instructies ...
Code ondertekenen
Driver ondertekenen