Wijzigen wie opmerkingen kan plaatsen op mijn WordPress -site

In je WordPress -dashboard kun je aangeven wie er opmerkingen kan plaatsen bij je posts en pagina's om spamcommentaar te voorkomen.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Instellingen en vervolgens Discussie .
  3. Selecteer in het gedeelte Overige instellingen voor opmerkingen het vakje naast de volgende opties om ze in of uit te schakelen:
    • De auteur van de opmerking moet de naam en het e -mailadres invullen .
    • Gebruikers moeten geregistreerd en aangemeld zijn om commentaar te geven .
  4. Scrol naar de onderkant van de pagina en selecteer Wijzigingen opslaan .

Als deze optie is ingeschakeld, kunnen spambots en niet -geregistreerde gebruikers geen willekeurige opmerkingen achterlaten op je site.