Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzigen waar je e -mailrapporten naartoe worden gestuurd

Je kunt je Websitebeveiliging -abonnement configureren om e -mailrapporten naar een ander adres te verzenden dan het adres dat we in ons bestand hebben vermeld.
  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren de optie Beheren.
  3. Selecteer onder Monitoring Details .
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Selecteer E -mailrapporten .
    E -mailinstellingen
  6. Selecteer Klik hier naast Op zoek naar algemene accountinstellingen?
    algemene waarschuwingsinstellingen
  7. Typ het e -mailadres waarnaar u uw rapporten wilt bijwerken en selecteer E -mail toevoegen .
    E -mail toevoegen

Je rapporten worden nu verzonden naar het e -mailadres dat is opgegeven in de algemene waarschuwingsinstellingen.