Websitebeveiliging en back-ups Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzigen waar je e -mailrapporten naartoe worden gestuurd

Je kunt je Websitebeveiliging -abonnement configureren om e -mailrapporten te verzenden naar een ander adres dan het adres dat bij ons is geregistreerd.
  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Klik onder Websitebeveiliging en back -ups naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren op Beheren .
  3. Klik op Instellingen .
  4. Instellingen
  5. Klik op E -mailrapporten .
    E -mailinstellingen
  6. Klik op Klik hier naast Op zoek naar algemene accountinstellingen?
    algemene waarschuwingsinstellingen
  7. Typ het e -mailadres waarnaar u uw rapporten wilt bijwerken en klik op E -mail toevoegen.
    E -mail toevoegen

Je rapporten worden nu verzonden naar het e -mailadres dat is opgegeven in de algemene waarschuwingsinstellingen.