Wijzig welke opmerkingen moderatie vereisen in WordPress

Je kunt WordPress configureren om automatisch opmerkingen te markeren die moeten worden gemodereerd op basis van trefwoorden, namen, URL's, e -mailadressen of IP -adressen die je opgeeft. Dit is een effectieve manier om reactiespam te voorkomen.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Ga naar Instellingen > Discussie
  3. Ga naar de sectie Reactiemoderatie
  4. Voer een van de volgende items in het vak in, één item per regel:
    • Trefwoorden of woordgroepen
    • Domeinen of URL's
    • Namen
    • E -mailadressen
    • IP -adressen
  5. Schuif naar de onderkant van de pagina en klik op Wijzigingen opslaan .
  6. Meld je aan bij een testgebruiker en probeer een opmerking in te dienen die iets bevat dat je hebt gemarkeerd voor moderatie in je instellingen.