Wijzig PHP -uploadlimieten voor mijn Linux -hostingaccount

Hier is hoe je cPanel kunt gebruiken om de PHP -uploadlimiet voor je Linux -hostingaccount te wijzigen. Standaard is de limiet 32 MB.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer op de cPanel -startpagina in de sectie Software de optie PHP -versie selecteren.
  5. In de cPanel PHP Selector | extensies , selecteer in de rechterbovenhoek Overschakelen naar PHP -opties .
  6. In de cPanel PHP Selector | opties pagina, klik op de waarde voor upload_max_filesize , kies een nieuwe waarde in het menu en klik vervolgens op Toepassen .
  7. Selecteer de waarde voor post_max_size , kies een nieuwe waarde in het menu en selecteer vervolgens Toepassen .
  8. Klik op Opslaan.

Meer informatie

• Het instellen van een uploadlimiet betekent dat deze niet door de server wordt geweigerd op basis van de bestandsgrootte, maar garandeert niet dat het uploaden wordt voltooid. Een upload kan mislukken als gevolg van een time -out van de browser vanwege lage uploadsnelheden of omdat je accountbronnen maximaal zijn benut.
  • Voor hulp bij het gebruiken van Bestandsbeheer ga je naar de documentatie over cPanel File Manager.
  • Hier is onze lijst met de meest bezochte cPanel Help-artikelen .