Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig of annuleer de aankoop van mijn mobiele app store

Als je een product of abonnement hebt gekocht in je mobiele app store, worden je gratis proefperiode en abonnementsfacturatie beheerd door de Apple App Store of Google Play. Je kunt je gekochte producten bekijken op de pagina Mijn producten of in de mobiele GoDaddy -app , maar eventuele wijzigingen of annuleringen moeten worden gedaan via de mobiele appstore waar je je product of abonnement hebt gekocht.

Opmerking: websites die zijn gekocht via de Apple App Store worden niet weergegeven in Mijn producten . Gebruik de mobiele app GoDaddy om de website te bewerken of gebruik de appstore van je telefoon om je abonnement te beheren.

Gebruik de onderstaande links voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van producten in de appstore:

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.