Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig moduletypes

Nadat je een campagnemodule hebt toegevoegd, wil je misschien het type module wijzigen - en dat kan, zonder dat je de inhoud verliest die je al aan een bestaande module hebt toegevoegd. Misschien wil je een afbeelding aan de rechterkant omdraaien naar de linkerkant van een tekstblok.

Afbeelding en tekstmodule
  1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open Email Marketing als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op de pagina Campagnes onder aan de campagne die je wilt gebruiken op Bewerken .
    Klik op Bewerken
  3. Je moet in de bewerkmodus zijn om modules in uw campagne te wijzigen.

  4. De naam van het moduletype wordt midden bovenaan elke module in je campagne weergegeven. In het onderstaande voorbeeld is de modulenaam Tekst en afbeelding . Klik op Tekst en afbeelding en kies een nieuwe module uit de lijst.
    Klik en sleep het handvat
  5. Klik op OK.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.