Wijzig mijn Workspace Email -wachtwoord

Wijzig je Workspace Email-wachtwoord vanaf de aanmeldpagina voor webmail. Als je een Workspace Email -beheerder bent, kun je ook het e -mailwachtwoord van een gebruiker opnieuw instellen .

1. Op de werkruimte Webmail -pagina, onder Aanmelden , selecteer de koppeling om je wachtwoord te vinden.
    Moet je je wachtwoord vinden?
  2. Voer je e -mailadres in.
  3. Kies hoe je instructies wilt verzenden en selecteer E -mail verzenden.
  4. Opmerking: Als je nog geen herstelmailadres hebt en je hebt geen toegang tot het Workspace Control Center, moet je het e -mailbericht naar je accountbeheerder sturen.

Het kan tot 30 minuten duren voordat je e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord wordt afgeleverd. Zodra je je e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord hebt ontvangen, volg je de instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.