Wijzig mijn WordPress-thema met WP-CLI

WP-CLI is een opdrachtregelprogramma waarmee je verschillende acties op je WordPress-site kunt uitvoeren. Als je vertrouwd bent met het gebruik van SSH-opdrachten, zul je merken dat WP-CLI vereenvoudigde opdrachten heeft gemaakt voor WordPress-sites. Als je het thema wijzigt om problemen op te lossen, raden we aan om over te schakelen naar een van de standaard WordPress -thema's .

Waarschuwing: je moet altijd een back -up van je site maken voordat je je thema wijzigt.
Vereist: Je hebt het volgende nodig om deze stappen uit te voeren:
Opmerking: als je een VPS of DED-server hebt, moet je WP-CLI installeren voordat je deze kunt gebruiken. WP-CLI is niet beschikbaar op onze Windows-hostingabonnementen.
  1. Maak verbinding met je hostingaccount met SSH .
  2. Gebruik de bash -opdracht ls om bestanden en mappen weer te geven, en cd en ../ om door mappen te bladeren totdat je in de map met je WordPress -bestanden bent.
  3. Voer de volgende opdracht in om de lijst met thema's weer te geven die op je site zijn geïnstalleerd.
    wp -themalijst
    • (Optioneel) Als er thema's zijn die je niet wilt gebruiken, kun je deze verwijderen met de volgende opdracht:
      wp theme delete theme-name
      Vervang in de bovenstaande code theme-name door de daadwerkelijke naam van het thema dat je wilt verwijderen .
  4. Als je het thema wilt gebruiken dat niet op je site is geïnstalleerd, kun je dit als volgt installeren. Sla anders deze stap over.
    • Om een thema uit de WordPress-repository te installeren, voer je de volgende opdracht in:
      wp theme install theme-name
      Vervang in de bovenstaande code theme-name door de daadwerkelijke naam van het thema dat je wilt installeren.
    • Om een thema van een .zip -bestand te installeren, upload je het thema .zip -bestand naar de map met je WordPress -installatie met behulp van FTP of Bestandsbeheer . Voer vervolgens de volgende opdracht in:
      wp theme install theme-name.zip Vervang
      in de bovenstaande code theme-name.zip door de daadwerkelijke naam van het .zip-bestand dat je eerder hebt geüpload.
  5. Activeer het thema met het volgende commando:
    wp thema activeren thema-naam
    Vervang in de bovenstaande code thema-naam door de daadwerkelijke naam van het thema dat je wilt activeren.
  6. Nadat je het succesbericht hebt gezien, ga je naar je site in een browser om te zien of deze werkt zoals bedoeld. Raadpleeg de documentatie van je thema-ontwikkelaar voor themaspecifieke problemen.
Opmerking: om een thema tegelijkertijd te installeren en te activeren, voeg je --activate toe aan de installatieopdracht. Zo ziet die opdracht eruit:
wp theme install theme-name --activate