Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig mijn verzendmethode

Je webwinkel wordt automatisch ingesteld met gratis verzending, maar je kunt verschillende verzendmethoden toevoegen: vast tarief, op gewicht gebaseerde of door koerier berekende methoden. Wanneer klanten afrekenen in je winkel, zien ze de verzendmethode (n) die je hebt geselecteerd en eventuele verzendkosten in hun besteloverzicht.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Ga vanuit je Dashboard naar Instellingen en selecteer Verzending .
  4. Opmerking: Stel Persoonlijk ophalen in , als dat een keuze is die je aanbiedt, in deze sectie. Klik op Toevoegen rechts van het vak Persoonlijk ophalen. Vul in het pop-upvenster de gevraagde velden in en klik op Opslaan .

5. Klik op Toevoegen in de rechterbovenhoek.
    Klik op Toevoegen
  6. Kies je verzendmethode (n):

Basisverzendingsmethoden

1. Klik op Toevoegen naast een van de standaardverzendmethoden.
    • Gratis verzending: Stel een minimumbedrag in voor een bestelling om in aanmerking te komen voor gratis verzending.
    • Vast tarief per bestelling: Breng je klanten een vooraf bepaald tarief in rekening, zodat ze precies weten wat hun totale verzendkosten zullen zijn.
    • Op basis van gewicht: breng je klanten verzendkosten in rekening op basis van het gewicht van het artikel / de artikelen die je verzendt.
  2. Onder Wat klanten zien wanneer ze deze methode selecteren , noteer je de gemiddelde verzendtijd.
  3. Vul de gevraagde velden in en klik op Opslaan .

Door de koerier berekende verzendmethoden

1. Klik op Toevoegen naast een van de door de koerier berekende verzendmethoden , die kunnen worden gebruikt om binnenlandse en internationale bestellingen te verzenden. USPS en UPS zijn alleen beschikbaar voor verkopers in de Verenigde Staten.
    • United States Postal Service (USPS): Kies welke USPS -verzendopties je wilt aanbieden. Als je meer informatie nodig hebt, klik je op de koppelingen Meer informatie om naar de startpagina van USPS te gaan waar de methoden worden beschreven.
    • United Parcel Service (UPS): U moet een UPS toegangssleutel om deze methode te gebruiken. Meld u aan voor een UPS -account om uw toegangssleutel te krijgen. Nadat je je toegangssleutel hebt toegevoegd, vul je het veld Support & Services in en bepaal je hoe je je producten wilt verpakken onder Verzenddozen .
    • Klik op Opslaan.

Opmerking: Voor een van de bovenstaande methoden klik je op Bewerken naast Alle landen/regio's om te kiezen waar de verzendmethode beschikbaar is. (Als je de Verenigde Staten kiest, selecteer dan welke staten zijn opgenomen.)
Klik op Bewerken naast Alle landen/regio's

Verwante stap

• Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus als je klaar bent, kun je je site publiceren om je wijzigingen door te voeren.