Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig mijn verzendmethode

Wanneer klanten in je winkel afrekenen, zien ze de verzendmethode (n) die je hebt geselecteerd (vast tarief, op gewicht gebaseerde of door de koerier berekende methode), evenals eventuele verzendkosten, indien van toepassing, in hun bestellingsoverzicht.

Opmerking: Als je gratis verzending of verzendkosten rechtstreeks aan een product toevoegt wanneer je het verzendgewicht en de afmetingen van het pakket toevoegt, is de verzending voor dat artikel niet beperkt en kan iedereen ter wereld worden besteld.

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Scroll naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website.
 3. Selecteer op je Dashboard Handel en kies onder Algemeen voor Verzendmethoden .
  • Voor Premium Webwinkel: Ga in je Dashboard naar Instellingen > Verzending .

  Opmerking: Het opzetten van In-Person Pickup of Local Delivery van dit gedeelte, als dat is een keuze die je te bieden. Selecteer Toevoegen aan de rechterkant van de In-Person-Pickup of Local Delivery opties. In de pop-up venster, vul de gevraagde velden en opslaan.

 1. Selecteer Toevoegen.
  Selecteer Toevoegen
 2. Kies een standaard verzendmethode (gratis verzending, vast tarief per bestelling of op gewicht gebaseerd) of een door de koerier berekende verzendmethode . Volg de instructies voor de methode die je kiest met behulp van de onderstaande tabbladen.
 1. Selecteer Toevoegen naast een van de Basic Shipping Methods.
  • Gratis verzending: Stel een minimum bedrag voor een aanmerking te komen voor gratis verzending. Daarnaast maakt u een coupon tijdelijk gratis of met korting verzending aan te bieden.
  • Vast tarief per bestelling: Breng je klanten een vooraf bepaald tarief in rekening, zodat ze precies weten wat hun totale verzendkosten zullen zijn.
  • Op basis van gewicht: breng je klanten verzendkosten in rekening op basis van het gewicht van het artikel / de artikelen die je verzendt. Het gewicht wordt berekend wanneer je het verzendgewicht en de afmetingen van het pakket toevoegt .
 2. Geef je verzendmethode een naam met behulp van het veld Wat klanten zien wanneer ze deze methode selecteren. Het is een goed idee om de gemiddelde verzendtijd te vermelden als onderdeel van je beschrijving.
 3. Vul alle andere velden in, zoals het type tarief dat van toepassing is op elke bestelling, kosten per bestelling of verschillende kosten voor verschillende gewichten.
 4. Als je landen of regio's waarnaar je wilt verzenden wilt beperken, selecteer je Bewerken . Nadat je het land of de landen aan je lijst hebt toegevoegd, bieden sommige landen je de mogelijkheid om de verzending naar specifieke staten, provincies of gebieden verder te beperken met het bewerkingspictogram.
 5. Selecteer Opslaan.

Meer informatie

 • Bovenaan deze pagina Verzenden zie je het adres waarvandaan je verzendt. Selecteer Locatie wijzigen om een nieuw verzendadres in te stellen.
 • Op koeriers gebaseerde methoden (USPS, UPS, Canada Post, Correios) zijn gebaseerd op zowel je verzendlocatie als op je regionale informatie. Om je regionale informatie te wijzigen, ga je in je Dashboard naar Instellingen > Algemeen onder Winkel.
  • Het land van je bedrijfsinformatie is niet van invloed op je mogelijkheid om een transporteur te kiezen (USPS, UPS, Canada Post, Correios).
  • Als je de regionale informatie niet kunt wijzigen, heb je mogelijk Marketplaces ingeschakeld (alleen beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten). Bel of chat met een van onze bekroonde gidsen voor hulp.
 • Fysieke producten toevoegen
 • Betaalmethode instellen voor mijn webwinkel