Websites + Marketing Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig mijn verzendmethode

Uw online winkel wordt automatisch ingesteld met gratis verzending, maar u kunt verschillende verzendmethoden toevoegen: vast tarief, op gewicht gebaseerd of door koerier berekend methoden. Wanneer klanten afrekenen in uw winkel, zien ze de verzendmethode (n) die u heeft geselecteerd, evenals eventuele verzendkosten, in hun bestellingsoverzicht.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Ga op uw dashboard naar Instellingen en selecteer Verzenden .
  4. Notitie: Opgericht Persoonlijk afhalen , als dat een keuze is die u aanbiedt, uit deze sectie. Klik Toevoegen rechts van de persoonlijke afhaalbox. Vul in het pop-upvenster de gevraagde velden in en klik op Opslaan .

5. Klik Toevoegen in de rechterbovenhoek.
    Klik op Toevoegen
  6. Kies uw verzendmethode (n):

Basisverzendingsmethoden

1. Klik op Toevoegen naast een van de standaardverzendmethoden.
    • Geen verzendkosten: Stel een minimumbedrag in voor een bestelling om in aanmerking te komen voor gratis verzending.
    • Vast tarief per bestelling: Breng uw klanten een vooraf bepaald tarief in rekening, zodat ze precies weten wat hun totale verzendkosten zullen zijn.
    • Op gewicht gebaseerd: Breng uw klanten verzendkosten in rekening op basis van het gewicht van het artikel / de artikelen die u verzendt.
  2. Onder Wat klanten zien wanneer ze deze methode selecteren , let op de gemiddelde levertijd.
  3. Vul alle gevraagde velden in en klik op Opslaan .

Door de koerier berekende verzendmethoden

1. Klik Toevoegen naast een van de Door de vervoerder berekende verzendmethoden , die kan worden gebruikt om binnenlandse en internationale bestellingen te verzenden. USPS en UPS zijn alleen beschikbaar voor verkopers in de Verenigde Staten.
    • Post van de Verenigde Staten (USPS): Kies welke USPS-verzendopties u wilt aanbieden. Als u meer informatie nodig heeft, klikt u op het Leer meer links om de landingspagina van USPS te bezoeken waar de methoden worden beschreven.
    • United Parcel Service (UPS): U moet heb een UPS-toegangssleutel om deze methode te gebruiken. Meld u aan voor een UPS-account om uw toegangssleutel te krijgen. Nadat u uw toegangssleutel heeft toegevoegd, vult u het Ondersteunende diensten veld, en bepaal hoe u uw producten wilt verpakken Verzenddozen .
    • Klik op Opslaan.

Notitie: Voor een van de bovenstaande methoden klikt u op Bewerk naast Alle landen / regio's om te kiezen waar de verzendmethode beschikbaar zal zijn. (Als u de Verenigde Staten kiest, selecteert u welke staten zijn inbegrepen.)
Klik op Bewerken naast Alle landen / regio's

Verwante stap

• Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus als u klaar bent, publiceer uw site om uw wijzigingen live te maken.