Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig mijn siteprofiel

Het profiel van je website gebruikt standaard, automatisch het e-mailadres van het account met de sitenaam en het fysieke adres die je hebt ingevoerd op het moment dat je je website voor het eerst hebt ingesteld. Indien nodig kun je deze informatie wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je site -editor te openen.
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Selecteer Basisinformatie en werk je naam, adres, telefoonnummer of bedrijfscategorie bij.
  6. Selecteer Gereed .
  7. Als je het telefoonnummer in de koptekst van je website wilt bijwerken, selecteer je Website en vervolgens je koptekst. Scroll naar beneden om je telefoonnummer bij te werken. Selecteer opnieuw Gereed.
  8. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .