Beheerde WordPress Help

Mijn SFTP/SSH-wachtwoord wijzigen

Volg deze stappen om je gebruikersnaam en wachtwoord te wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op de pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer voor de site die je wilt gebruiken Instellingen in het menupictogram menu.

Instellingen selecteren
  4. Zoek bij Productiesite de SSH/SFTP-aanmelding en selecteer vervolgens Weergeven of wijzigen.
    Selecteer wijzigen om sftp-info te bekijken
  5. Kopieer de Hostnaam om in je FTP-app te gebruiken en selecteer vervolgens Nieuwe aanmelding aanmaken.
  6. Selecteer de schakelaar om SSH in te schakelen.
  7. Selecteer opnieuw Nieuwe aanmelding aanmaken.

Opmerking: Je huidige gebruikersnaam en wachtwoord voor SFTP worden verwijderd.

8. Kopieer de nieuwe Gebruikersnaam en het nieuwe wachtwoord zodat je deze kunt gebruiken in je FTP-app en selecteer vervolgens Sluiten.

Je SSH/SFTP-gebruikersnaam en -wachtwoord zijn bijgewerkt!

Volgende stappen