Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig mijn primaire FTP -wachtwoord in Linux -hosting

Je hebt je FTP -gebruikersnaam en -wachtwoord nodig om bestanden te uploaden naar je Linux -hostingaccount met een FTP -app. Deze gebruikersnaam en wachtwoord zijn hetzelfde als je cPanel -aanmelding en wachtwoord.

Bij het instellen van je Linux -hostingaccount (ook wel bekend als 'provisioning'), hebben we een cPanel -aanmeldingsnaam en -wachtwoord gegenereerd om cPanel voor je account in te stellen. Je kunt je cPanel -aanmeldingsnaam niet wijzigen en om veiligheidsredenen laten we je het wachtwoord niet zien. Volg deze stappen om je cPanel -wachtwoord te wijzigen in iets dat je kent.

Opmerking: Deze stappen wijzigen het wachtwoord voor de "primaire" FTP -gebruiker, dat wil zeggen jij als accounteigenaar. Als je nog een FTP -gebruiker hebt toegevoegd, zoals je webdesigner/ontwikkelaar, volg je de stappen inBewerk FTP -gebruikers in mijn Linux -hostingaccount om die referenties te wijzigen.

  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    klik op beheren
  3. Selecteer in het accountdashboard onder Instellingen naast je wachtwoord de optie Wijzigen .
    selecteer wijzigen
  4. Voer een nieuw wachtwoord in , bevestig het en selecteer vervolgens Wachtwoord wijzigen .

Verwante stappen

Volgende stappen

  • Om direct in te loggen bij cPanel, ga je naar https: // myDomainName /cpanel , waarbij "myDomainName" je domein is met zijn .tld, zoals coolexample.com. Je hebt je cPanel -aanmelding en een nieuw wachtwoord nodig.
  • Je kunt een FTP -app (zoals FileZilla) gebruiken om verbinding te maken met je hostingaccount met deze gebruikersnaam en wachtwoord.