Help

Linux Hosting (cPanel) Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig mijn Linux Hosting -e -mailbestemming

Als je een andere e -mailservice in je Linux -hostingaccount wilt gebruiken (anders dan cPanel -e -mail), moet je je MX -records bijwerken zodat deze overeenkomen met de records die je e -mailprovider je hebt gegeven.

 1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
 2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  klik op beheren
 3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
 4. Klik op de startpagina van cPanel in de sectie Domeinen op Zone -editor . Je domeinen verschijnen in de lijst met domeinen.
 5. Klik voor het domein dat je wilt wijzigen op +MX Record en voer de informatie van je e -mailprovider in. Om mogelijke problemen met je e -mailservice te voorkomen, begin je met prioriteit 10 in plaats van 0.
 6. Klik op Een MX -record toevoegen .

  Opmerking: Wacht 48 uur totdat de DNS -propagatie heeft plaatsgevonden voordat je doorgaat met de volgende stap. Gedurende deze tijd kan e -mail worden afgeleverd bij je cPanel -e -mailaccount of je e -mailprovider. Maar als je het niet erg vindt om stil te staan, kun je doorgaan zonder 48 uur te wachten.

 7. In de cPanel startpagina in het gedeelte E-mail op E-Routing en selecteer uw domein uit de lijst.
 8. Selecteer Externe e -mailuitwisselaar en klik op Wijzigen .
 9. Klik op Zone Editor in de notitie bovenaan de pagina.
 10. Selecteer Beheren onder de kolom Acties voor de domeinnaam die u wilt wijzigen.
 11. In de sectie Zone Records, naast de Priority 0 MX-record met de bestemming die is uw domeinnaam, onder Acties op Verwijderen.
  klik op verwijderen
 12. Klik op Doorgaan.

Terwijl deze wijziging zich doorvoert, kan e -mail die naar je domeinnaam wordt verzonden, worden afgeleverd op het e -mailadres van je Linux -hostingaccount.

Verwante stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.