Websitebeveiliging en back-ups Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig mijn hosting IP in de Firewall webtoepassing (WAF)

Opmerking: De onderstaande instructies zijn alleen van toepassing als je een Website Security Deluxe-, Express- of Ultimate -pakket gebruikt.

Als je van hostingprovider verandert, of je hostingprovider wijzigt het IP-adres dat naar je webserver leidt, moet je je hosting IP-adres in het WAF-dashboard van Websitebeveiliging bijwerken.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren.
  3. Selecteer Firewall .
    Firewall
  4. Selecteer op de kaart voor je website Algemeen in hetinstellingen menu.
    instellingen
  5. Selecteer Hosting IP -adres .
    Hosting IP -adres
  6. Typ het IP -adres dat je hebt gekregen en selecteer Adres toevoegen .
    IP -adres toevoegen
  7. Nadat je het nieuwe adres hebt toegevoegd, moet je het oude IP -adres verwijderen. Selecteer het selectievakje links van het oude IP -adres en selecteer vervolgens Selectie verwijderen .

Het kan tot 20 minuten duren voordat de WAF -configuratie is bijgewerkt nadat u het oude IP -adres hebt verwijderd.

Verplicht: Als de inhoud op je nieuwe hosting -IP anders is dan je oude, moet je de WAF -cache leegmaken.

Wis de WAF -cache

1. Selecteer Prestaties in het firewall -dashboard.
    Prestaties
  2. Selecteer Cache wissen .
    Cache wissen
  3. Selecteer de knop Cache wissen.
    Cacheknop wissen
Het kan tot 20 minuten duren voordat de WAF naar je nieuwe hosting -IP -adres verwijst nadat je de cache hebt gewist.