Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig mijn hosting IP in de Firewall webtoepassing (WAF)

Verplicht: Als je Websitebeveiliging hebt aangeschaft na 14-11-2023, scrol je naar beneden voor een nieuwe procedure.

Opmerking:Blijkbaar ontbreken er functies op je WAF/CDN? Dit is wat je moet weten .

Als je van hostingprovider verandert, of je hostingprovider wijzigt het IP-adres dat naar je webserver leidt, moet je je hosting IP-adres in het WAF-dashboard van Websitebeveiliging bijwerken.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren.
  3. Selecteer Details onder Firewall .
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Selecteer Hosting IP -adres .
  6. Typ het IP -adres dat je hebt gekregen en selecteer Adres toevoegen .
    IP -adres toevoegen
  7. Nadat je het nieuwe adres hebt toegevoegd, moet je het oude IP -adres verwijderen. Selecteer het selectievakje links van het oude IP -adres en selecteer vervolgens Selectie verwijderen .

Het kan tot 20 minuten duren voordat de WAF -configuratie is bijgewerkt nadat u het oude IP -adres hebt verwijderd.

Verplicht: Als de inhoud op je nieuwe hosting -IP anders is dan je oude, moet je de WAF -cache wissen.

Wis de WAF -cache

1. Selecteer Prestaties in het firewall -dashboard.
    Prestaties
  2. Selecteer Cache wissen .
    Cache wissen
  3. Selecteer de knop Cache wissen .
    Cacheknop wissen
Het kan tot 20 minuten duren voordat de WAF naar je nieuwe hosting -IP -adres verwijst nadat je de cache hebt gewist.

Verplicht: Als je Websitebeveiliging hebt aangeschaft na 14-11-2023, volg dan de volgende procedure.

Wijzig mijn hosting -IP in de WAF

• Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  • Selecteer naast Websitebeveiliging en back -ups de optie Alles beheren .
  • Selecteer Details onder Firewall .
  • Selecteer onder Bescherming de optie Hosting -IP wijzigen .

• De optie IP -adres voor hosting bewerken in het dashboard van de firewall.
  • Typ of plak het nieuwe hosting -IP -adres en selecteer vervolgens Opslaan. Eenmaal voltooid, zie je een bericht met de tekst 'Hosting IP -adres opgeslagen'.
  • Meer informatie