Websitebeveiliging en back-ups Help

Wijzig mijn hosting IP in de Firewall webtoepassing (WAF)

Opmerking: De onderstaande instructies zijn alleen van toepassing als je een Deluxe-, Expres- of Ultiem-abonnement voor Websitebeveiliging hebt.

Als je van hostingprovider verandert, of je hostingprovider wijzigt het IP-adres dat naar je webserver leidt, moet je je hosting IP-adres in het WAF-dashboard van Websitebeveiliging bijwerken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Firewall.
    Firewall
  3. Klik op drie punten naast het domein dat naar het nieuwe IP-adres moet worden doorgestuurd en klik vervolgens op Algemeen.
    instellingen
  4. Klik op IP-adres hosting.
    IP-adres hosting
  5. Voer het IP-adres dat je hebt gekregen in en klik op adres toevoegen.
    IP-adres toevoegen
  6. Zodra het nieuwe adres is toegevoegd, moet je het oude IP-adres verwijderen. Klik op het selectievakje links van het oude IP-adres en klik vervolgens op Selectie verwijderen.

Zodra je het vorige IP-adres hebt verwijderd, kan het max. 20 minuten duren voordat de WAF-configuratie is bijgewerkt. Als de inhoud op je nieuwe hosting IP anders is dan op je vorige, moet je de WAF-cache wissen.

WAF-cache wissen

1. Klik op Prestaties in het dashboard van de firewall.
    Prestaties
  2. Klik op Cache wissen.
    Cache wissen
  3. Klik op de knop Cache wissen.
    Knop Cache wissen
Zodra je de cache hebt gewist, kan het max. 20 minuten duren voordat de WAF naar je nieuwe hosting IP-adres leidt.