Wijzig mijn herstelmailadres

Wijzig het e -mailadres dat een wachtwoordreset kan ontvangen. Als je Microsoft 365 voor de eerste keer instelt, voeg dan een herstelmailadres toe .

1. Meld je aan bij je Dashboard voor e-mail en Office.
  2. Als je een accounteigenaar bent, selecteer je Beheren naast het e -mailadres. Ga anders door naar de volgende stap.
  3. Selecteer onder Accountgegevens de optie Bewerken . (Als je geen herstelmailadres hebt, selecteer je Herstelmailadres toevoegen .)
  4. Voer je herstelmailadres in en selecteer Opslaan .

Je ziet een bevestiging dat je herstelmailadres is bijgewerkt.