Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig mijn Gen 4 -servernaam

Zo verander je de servernaam voor je Generation 4 VPS of Dedicated Server.

1. Log in op je GoDaddy -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers.
  3. Klik naast de Generation 4 -server die je wilt hernoemen op Beheren .
  4. In het account dashboard, aan de bovenkant van de pagina selecteer Instellingen.
    selecteer instellingen
  5. Klik in het gedeelte Server naast Servernaam op Wijzigen .
  6. Voer een naam in voor de server. De servernaam moet 1 tot 50 tekens lang zijn en mag alleen letters, cijfers, spaties, punten of koppeltekens bevatten.
  7. Klik op Opslaan. De nieuwe servernaam verschijnt in de Instellingen-lijst.