Wijzig mijn FTP -wachtwoord voor Windows -hosting

Volg deze stappen om het FTP -wachtwoord voor je Windows -hostingaccount te wijzigen. Wanneer je je account voor het eerst instelt, genereren we automatisch een wachtwoord voor je, maar om toegang te krijgen tot je account via FTP (of om je direct aan te melden bij Plesk) moet je het wachtwoord wijzigen in iets dat je kent.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt beheren.
  3. In het account dashboard, in de sectie Instellingen, nota van uw Plesk Inloggen. Dit is ook je primaire FTP -gebruikersnaam (en je Plesk -gebruikersnaam).
  4. Selecteer naast Wachtwoord de optie Wijzigen .
  5. Voer een nieuw wachtwoord in en voer het opnieuw in onder Nieuw wachtwoord bevestigen . Het wachtwoord moet tussen de 7 en 20 tekens lang zijn en moet minimaal één hoofdletter, één kleine letter en één cijfer bevatten. Je wordt gevraagd als de twee wachtwoorden niet overeenkomen.
  6. Selecteer Wachtwoord wijzigen . Nadat je het succesbericht hebt gezien, sluit je het dialoogvenster. Nu ben je klaar om verbinding te maken met je account via FTP.

Verwante stappen

Meer informatie

• Ga in een browser naar om je direct aan te melden bij Plesk https://[yourdomeinnaam]: 8443 . Je wordt gevraagd om je Plesk -gebruikersnaam en -wachtwoord, wat hetzelfde is als je FTP -gebruikersnaam en -wachtwoord. Ga voor meer informatie naar de Plesk -documentatie .