Wijzig mijn datacenter

Voor de best mogelijke websitesnelheid moet het datacenter voor je Linux -hostingaccount zich geografisch het dichtst bij je primaire doelgroep bevinden. Om je datacenter te wijzigen, koop je een migratie, selecteer je het nieuwe datacenter en plan je een migratietijd zoals hier wordt uitgelegd.

Waarschuwing: Uw website zal downtime terwijl dit wordt gemigreerd tussen datacenters. Helaas is er geen manier om de downtime te omzeilen.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account dashboard, in de sectie instellingen de optie Server.
    selecteer server
  4. Klik naast Datacenter op Wijzigen .
  5. Klik op Volgende.
  6. Rond de aankoop af en klik op Afrekenen .
  7. Ga terug naar uw account dashboard en in de sectie Instellingen select Server.
  8. Klik naast Datacenter op Plannen .
  9. Selecteer het datacenter dat je wilt gebruiken, evenals de beste tijd voor je site om downtime te ervaren voor de migratie.
  10. Klik op Migratie plannen .

We sturen je een e -mail om je migratie te bevestigen wanneer deze is gestart en wanneer deze is voltooid.