Wijzig mijn contactvoorkeuren in GoDaddy Pro

Je kunt de dingen selecteren waarover je gecontacteerd of geïnformeerd wilt worden, inclusief account, speciale aanbiedingen en productgerelateerde informatie van GoDaddy Pro.

Opmerking: het wijzigen van je contactvoorkeuren heeft geen invloed op evenementmeldingen die je al hebt ingesteld.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Start in de linkerzijbalk.
  3. Klik op je afbeelding in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op Instellingen .
    Open instellingen
  4. Klik op Privacyinstellingen .
  5. In de sectie Contact Preferences, selecteer hoe zou je willen horen van ons.
    • Transactiemeldingen zijn essentiële meldingen en updates met betrekking tot je account en producten. Deze zijn vereist om te voldoen aan serviceverplichtingen (orderbevestigingen, opnieuw instellen van wachtwoorden, meldingen dat het account gereed is, verlengingen, beveiligingsmeldingen) en kunnen als zodanig niet worden gedeactiveerd.
    • Accountsamenvatting en -updates zijn account- en profieloverzichten met gerelateerde informatie, nieuws en aanbiedingen om je op de hoogte te houden van je account en producten.
    • Productinformatie en nieuws zijn productupgrades, informatie en nieuwsbrieven die u mogelijk interesseren.
    • Met promotie -aanbiedingen en enquêtes kun je promotie -aanbiedingen en incidentele enquêtes ontvangen waarmee we je kunnen helpen door de producten en services die we aanbieden te verbeteren.
  6. Klik op Instellingen opslaan . Deze instellingen zijn alleen van invloed op je GoDaddy Pro -account.