Wijzig je WordPress-wachtwoord met WP-CLI

Als je WP-CLI op je server hebt geïnstalleerd om je WordPress-site te beheren, dan kun je deze stappen volgen om je wachtwoord bij te werken. Als je WP-CLI nog niet hebt ingesteld, dan moet je dat doen voordat je deze stappen gebruikt.

1. Je moet altijd een back-up van je site maken vóórdat je wijzigingen maakt.
  2. Verbinding maken met je server of gedeelde hostingaccount via SSH
  3. Ga naar de hoofdmap van je WordPress-site.
  4. Gebruik de volgende opdracht om een lijst van gebruikers voor je WordPress-site te bekijken. Noteer het ID-nummer van de gebruiker die je wilt updaten.
        $ wp gebruikerslijst

5. Gebruik de volgende opdracht om het wachtwoord voor die gebruiker bij te werken.
        $ wp gebruiker update id --user_pass=password

• id is het nummer dat je in stap 4 gevonden hebt.
    • wachtwoord is je nieuwe wachtwoord.

Je kunt je nu aanmelden met je nieuwe wachtwoord.