Wijzig je WordPress -wachtwoord in het Dashboard

Je kunt je WordPress -wachtwoord bijwerken vanuit het Dashboard. Je moet je huidige wachtwoord kennen om deze stappen te kunnen uitvoeren.

1. Meld je aan bij je WordPress-dashboard.
  2. Selecteer Gebruikers en vervolgens Alle gebruikers in het hoofdmenu.
  3. Zoek je gebruikersnaam in de lijst en klik erop.
  4. Op de pagina Profiel, klik op Generate Password.
  5. Voer je nieuwe wachtwoord in of noteer het automatisch gegenereerde.

Opmerking: onthoud dat de beveiliging van je website zo goed is als je wachtwoordsterkte.

6. Klik op de knop Profiel bijwerken.

Je nieuwe wachtwoord zou onmiddellijk moeten werken.