Wijzig je WordPress -wachtwoord in de database

Je kunt een WordPress -wachtwoord bijwerken via de database. Dit is handig als je de e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord niet kunt ontvangen.

1. Log in op phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Beheerde WordPress ).

Opmerking: als je cPanel-hosting gebruikt, moet je de database voor je WordPress-site in de linkerkolom selecteren voordat je doorgaat naar de volgende stap.

2. Klik op de tabel _users.
  3. Klik op Bewerken naast de gebruiker die je wilt bijwerken.
  4. Verwijder in de kolom Waarde de inhoud van het vak user_pass.
  5. Typ je nieuwe wachtwoord in hetzelfde vak.
  6. Gebruik in de functiekolom het vervolgkeuzemenu en selecteer MD5 .
  7. Klik op Ga

Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord