Wijzig je WordPress -wachtwoord in de database

Je kunt een WordPress -wachtwoord bijwerken via de database. Dit is handig als je de e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord niet kunt ontvangen.

1. Log in op phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Beheerde WordPress ).

Opmerking: als je cPanel-hosting gebruikt, moet je de database voor je WordPress-site in de linkerkolom selecteren voordat je doorgaat naar de volgende stap.

2. Selecteer in het zijbalkmenu de tabel _users.
    selecteer de tabel met gebruikers
  3. Selecteer Bewerken naast de gebruiker die je wilt bijwerken.
    selecteer bewerken
  4. Verwijder in de kolom Waarde de inhoud van het vak user_pass.
    verwijder het oude wachtwoord
  5. Voer je nieuwe wachtwoord in hetzelfde vak in.
    voer een nieuw wachtwoord in
  6. Gebruik in de functiekolom het vervolgkeuzemenu en selecteer MD5 .
    selecteer md5
  7. Selecteer Ga .

Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.