Wijzig het wachtwoord van mijn Workspace -e -mail

Ontdek hoe je je Workspace -e -mailwachtwoord kunt wijzigen vanaf de inlogpagina voor webmail .

Geen Workspace -beheerder? Dit is het proces voor het opnieuw instellen van je wachtwoord. ( Ik ben een Workspace -accountbeheerder en wil het e -mailwachtwoord van mijn gebruiker opnieuw instellen .)

Opmerking: dit artikel gaat specifiek over het wijzigen van je Workspace -e -mailwachtwoord via webmail.
Help voor Microsoft 365 -wachtwoorden
Help voor cPanel -e -mailwachtwoorden
Hulp voor het wachtwoord van je GoDaddy -account

1. Klik op de werkruimte Webmail -pagina op Ik ben het vergeten .
    Klik op de link Ik ben het vergeten
  2. Voer het e -mailadres in voor het e -mailwachtwoord dat je opnieuw wilt instellen.
  3. Voltooi de beveiligingsuitdaging en klik op Verzenden .
    Klik op Verzenden
  4. Selecteer hoe je de instructie -e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord wilt ontvangen.
    ALTEXT

Opmerking: Als je geen herstelmailadres hebt ingesteld en je hebt geen toegang tot het Workspace Control Center, moet je de e -mail naar je accounteigenaar sturen of contact opnemen met het supportcentrum.

5. De instructies voor het opnieuw instellen van het wachtwoord worden per e -mail naar je e -mailadres, je herstelmailadres of je accountbeheerder gestuurd.
    ALTEXT

Opmerking: het kan tot 30 minuten duren voordat e -mails voor het opnieuw instellen van je wachtwoord in werking treden. Zodra je e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord is afgeleverd bij je herstelmailaccount, volg je de instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.