Accountbeheer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig het wachtwoord van mijn GoDaddy -account

Je kunt het wachtwoord van je GoDaddy -account wijzigen nadat je je hebt aangemeld bij je account.

1. Ga naar je GoDaddy Login & PIN -pagina. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Klik in het gedeelte Wachtwoord op Bewerken .
  3. Voer je huidige wachtwoord in . Voer vervolgens een nieuw wachtwoord in en voer dit opnieuw in het vak Wachtwoord bevestigen in.
  4. Klik op Opslaan.