Help

Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig het uiterlijk van mijn blog op mijn site

Wil je het uiterlijk van je blog veranderen, of je blog gewoon een nieuwe naam geven? Of misschien moet je het adres bijwerken voor die externe blog die op je site verschijnt. Al deze items kunnen worden gewijzigd in het blogvenster.

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar je blogsectie en selecteer deze. Je hebt mogelijk één blogsectie per pagina.
  5. Bewerk de titel van de blog op de website of gebruik het editorvenster aan de rechterkant om ook de titel van de blog te bewerken, evenals de lay -out, accentkleur en achtergrondafbeelding. Nadat je ten minste één blogbericht hebt toegevoegd, kun je ook kiezen welke categorie of categorieën je wilt weergeven.
  6. Selecteer Externe blogfeed als je blogposts van ergens anders op je site wilt weergeven. Voer de feed -URL van die blog in.
  7. Selecteer Gereed .
  8. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.