Accountbeheer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig het toegangsniveau van een gemachtigde

Als je gemachtigden toegang hebt gegeven aan anderen, kun je hun toegangsniveaus wijzigen, zodat je kunt bepalen wat ze in je account kunnen doen.

1. Ga naar uw GoDaddy Toegang delegeren bladzijde. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  2. Klik in het gedeelte Mensen met toegang tot mijn account , naast de gemachtigde van wie u het toegangsniveau wilt wijzigen, op Bewerken .
    klik op bewerken
  3. Selecteer het nieuwe toegangsniveau en klik op Opslaan .

Opmerking: Om een gemachtigde volledig uit je account te verwijderen, klik je op Verwijderen (onder de knop Opslaan ).