Wijzig het standaardinterval om te controleren of de website actief is in GoDaddy Pro

We pingen je website op basis van het Monitoring -interval . Als dit de serverbelasting verhoogt, raden we aan het interval te verlengen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en klik op Websitedashboard openen .
    Open het dashboard van de website
  4. Klik op Uptimecontrole in de linkerzijbalk en klik vervolgens op Instellingen .
  5. Selecteer in de sectie Algemeen het Bewakingsinterval en klik vervolgens op Wijzigingen opslaan .