Wijzig het domein op mijn Microsoft 365 e -mailaccount

Soms moet je het domein wijzigen dat aan je adres is gekoppeld. Voordat je je domein kunt wijzigen, moet het:

• Wees geregistreerd bij GoDaddy.
  • Wees geregistreerd in hetzelfde account als je Microsoft 365 -e -mailabonnement.
  • Heb een actief zonebestand voor het GoDaddy -domein en maak deel uit van hetzelfde account als je Microsoft 365 -e -mailabonnement.
  • Momenteel niet federatief met een bestaande Microsoft Office 365 -tenant.

Wijzig je Microsoft 365 -e -maildomein

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het instellen van e-mail .

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Beheren naast het e -mailadres dat je wilt bijwerken.
  3. Selecteer in Accountgegevens de optie Bewerken .
  4. Selecteer naast Gebruikersnaam Domein wijzigen . Een vervolgkeuzelijst toont de beschikbare domeinen in je account die voldoen aan de vereisten voor gebruik op Microsoft 365.
  5. Kies je nieuwe domein en selecteer Ok, ik snap het . Hiermee wordt erkend dat je nieuwe en oude domeinen worden gekoppeld.
  6. Selecteer Opslaan . Je wordt mogelijk gevraagd om je wachtwoord bij te werken en een nieuw wachtwoord te maken. Voer je nieuwe wachtwoord in, bevestig het en selecteer vervolgens Opslaan & Doorgaan . Het kan tot 24 uur duren voordat je domein is gewijzigd.

Verwante stap

• Als je e -mail wilt blijven verzenden en ontvangen, moet je je oude e -mailadres van je apparaten verwijderen en vervolgens je nieuwe e -mailadres toevoegen .

Meer informatie

• Als je de gebruikersnaam wijzigt, wordt er automatisch een alias (of doorsturen) van de vorige gebruikersnaam gemaakt, zodat je geen e -mails mist die naar het oude e -mailadres zijn verzonden.
  • Ga naar voor informatie over het beheren van de DNS van je domein bij GoDaddyDNS-records beheren .
  • Zie voor hulp bij het aanmelden bij je Microsoft 365 -e -mailaccountMeld je aan bij Office online of Outlook op het web .