Wijzig het domein op mijn Microsoft 365 e -mailaccount

Soms moet je het domein wijzigen dat aan je adres is gekoppeld. Voordat je je domein kunt wijzigen, moet het:

• Wees geregistreerd bij GoDaddy.
  • Wees geregistreerd in hetzelfde account als je Microsoft 365 -e -mailabonnement.
  • Heb een actief zonebestand voor het GoDaddy -domein en maak deel uit van hetzelfde account als je Microsoft 365 -e -mailabonnement.
  • Momenteel niet federatief met een bestaande Microsoft Office 365 -tenant.

Wijzig je Microsoft 365 -e -maildomein

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Beheren naast het e -mailadres dat je wilt bijwerken.
  3. Selecteer in Accountgegevens de optie Bewerken .
  4. Selecteer naast Gebruikersnaam Domein wijzigen . Een vervolgkeuzelijst toont de beschikbare domeinen in je account die voldoen aan de vereisten voor gebruik op Microsoft 365.
  5. Kies je nieuwe domein en selecteer Ok, ik snap het . Hiermee wordt erkend dat je nieuwe en oude domeinen worden gekoppeld.
  6. Selecteer Opslaan . Je wordt mogelijk gevraagd om je wachtwoord bij te werken en een nieuw wachtwoord te maken. Voer je nieuwe wachtwoord in, bevestig het en selecteer vervolgens Opslaan en doorgaan . Het kan tot 24 uur duren voordat je domein is gewijzigd.

Weergeven

Als het domein van de klant niet aan alle kwalificaties voldoet en het domein momenteel niet is gefedereerd met een Microsoft Office 365 -tenant, kun je contact opnemen met ATS zodat deze de domeinnaam handmatig kan toevoegen voor verificatie en configuratie.

Verwante stap

Meer informatie

• Als je de gebruikersnaam wijzigt, wordt er automatisch een alias (of doorsturen) van de vorige gebruikersnaam gemaakt, zodat je geen e -mails mist die naar het oude e -mailadres zijn verzonden.
  • Ga naar voor informatie over het beheren van de DNS van je domein bij GoDaddyDNS-zonebestanden beheren .
  • Zie voor hulp bij het aanmelden bij je Microsoft 365 -e -mailaccountMeld je aan bij Office online of Outlook op het web .