Wijzig het automatische back -upschema in GoDaddy Pro

Je kunt verschillende automatische back -ups plannen voor elke website die je in GoDaddy Pro hebt. We raden dagelijkse back-ups aan voor standaard WordPress-sites die regelmatig opmerkingen of inhoudsupdates ontvangen, wekelijkse back-ups voor statische websites en websites met weinig verkeer, en maandelijkse back-ups voor kleine websites die zelden veranderen.

Opmerking: Maandelijkse back -ups zijn inbegrepen in de gratis back -uptool, terwijl Wekelijkse en dagelijkse back -ups deel uitmaken van de Premium back -uptool die gratis is voor door GoDaddy gehoste websites.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Sites in de linkerzijbalk.
  3. Hover over een website en selecteer Back-ups.
    Open back -ups
  4. Selecteer Instellingen in de rechterbovenhoek.
  5. Selecteer Backup schema en schuift u de knop naar gewenste schema.
  6. Stel de Starttijd in en selecteer Instellingen opslaan .