Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig een WordPress -thema in de database

Je kunt je WordPress -thema activeren vanuit de database. Dit is handig als je geen toegang hebt tot WordPress vanwege een probleem met je thema.

  1. Log in op phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Web hosting / Beheerde WordPress ).

  2. Klik op de database die je wilt beheren.
  3. Klik op de wp_options tafel.
  4. Zoek het sjabloonitem onder de kolom option_name . Mogelijk moet je verder gaan dan de eerste pagina met vermeldingen.
  5. Klik op Bewerken naast het sjabloonitem .
  6. Wijzig in de kolom option_value de waarde in de naam van je thema. De nieuwe waarde moet hetzelfde zijn als de mapnaam van je thema.
  7. Klik op Go om op te slaan.
  8. Klik op Bewerken naast het stylesheet -item.
  9. Wijzig in de kolom option_value de waarde in de naam van je thema (of child -thema, als je er eerder een hebt gemaakt). De nieuwe waarde moet hetzelfde zijn als de mapnaam van je thema (bijv. Twentyseventeen).
  10. Klik op Go om op te slaan.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.