Mijn WordPress-thema wijzigen

Je kunt het ontwerp en de functionaliteiten van je WordPress-site wijzigen door over te schakelen op een ander thema.

Opmerking: Als je het thema dat je wilt gebruiken nog niet op je site hebt geïnstalleerd, moet je eerst dat thema installeren.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. In the left-side menu, select Appearance and then select Themes.
  3. Schuif door de geïnstalleerde thema's, ga met de muis over het voorbeeld van het thema dat je wilt gebruiken en selecteer Activeren.

Je thema is nu live op je WordPress-site.