Wijzig een nalevering in een andere domeinnaam

Je kunt je Domeinreserveringsservice wijzigen in een andere domeinnaam zolang de nalevering actief blijft. Domeinreserveringen blijven actief totdat ze een domeinnaam vastleggen of je ze handmatig annuleert.

Zie als je nog geen nabestelling hebt ingesteldDomeinnabestellingen instellen voor meer informatie.

1. Meld je aan bij de pagina Mijn producten.
  2. Als je niet automatisch wordt doorverwezen naar die pagina, selecteer dan het tabblad Mijn producten:
  3. Tabblad Mijn producten

4. Klik op Alles beheren:
  5. Alles beheren

6. Selecteer in het menu Kopen/verkopen Nabestellingen en bewaking .
  7. Klik op de domeinnaam die je wilt wijzigen.
  8. Klik op Domeinnaam wijzigen en voer de nieuwe domeinnaam in.
  9. Lees de nabestelling en monitoringovereenkomst voor domeinnamen , selecteer Ik heb gelezen en ga akkoord met ... en klik vervolgens op Volgende .
  10. Bevestig Contactgegevens .
  11. Klik op OK.