Wijzig een domein in mijn Plesk -hostingaccount

Je kunt de primaire domeinnaam op je Plesk -hostingaccount wijzigen. Dit zal de domeinnaam in verband met uw account Web root directory te veranderen.

Verplicht: Als je momenteel een SSL hebt geïnstalleerd op je primaire domeinnaam, MOET je de SSL verwijderen voordat je je primaire domein wijzigt.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik naast het Plesk -beheerpictogram op ... en selecteer Domein wijzigen .
    wijzig plesk -domein
  3. Kies een optie:
    Optie Vereiste actie
    Selecteer een domein uit je account Kies een domeinnaam in het vervolgkeuzemenu
    Voer een domein of subdomein in Voer handmatig een domein of subdomein in

Opmerking: voor deze optie moet je je DNS A -record bijwerken naar het opgegeven IP -adres.

4. Klik op Domein wijzigen om het proces te voltooien.

Opmerking: dit proces kan maximaal 24 uur duren. Er zijn geen kosten verbonden aan het wijzigen van je domeinnaam. Als het domein dat je primair wilt maken momenteel wordt vermeld als een secundaire domeinnaam, moet je dit eerst verwijderen uit het Plesk -venster .