Wijzig de valuta van mijn Premium Webwinkel

Wijzig de valuta in je winkel, bijvoorbeeld als je klanten zich in een ander land bevinden dan waar je winkel is gevestigd. Je klanten zien dan producten in de valuta van je keuze. Als je Website Builder hebt, wordt je valuta ingesteld door de Marketplaces van je winkel.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je Premium Webwinkel.
  3. Ga op je Dashboard naar Instellingen en selecteer Bedrijfsinformatie .
    Ga in Premium Webwinkel naar Instellingen en vervolgens naar Bedrijfsinformatie
  4. Selecteer onder Regionale informatie een valuta in de vervolgkeuzelijst.
    Selecteer valuta
  5. Selecteer Opslaan . Je winkel geeft nu prijzen weer in de valuta van je keuze.