E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig de taal voor abonnees

GoDaddy Email Marketing gebruikt de taalinstellingen van de abonnees voor alle standaardberichten die je abonnees zien. Dit omvat instructies voor afmelden, bevestigingsmails voor aanmelding en tekst in de voettekst van je e -mail. Zorg ervoor dat je de taal van je beoogde abonnees selecteert!

Opmerking: Als je de algemene accounttaal voor jezelf wilt wijzigen, klik je op het taalmenu helemaal onderaan een GoDaddy Email Marketing -pagina.

1. Klik op de optie Instellingen bovenaan je scherm.
  2. Selecteer het tabblad Taal aan de rechterkant van de pagina Instellingen.
  3. Kies uw taal uit het menu Abonnee taal.
  4. Klik onderaan de pagina op de knop Accountinformatie opslaan om je selectie vast te leggen.