GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig de taal op GoDaddy Studio

GoDaddy Studio is momenteel beschikbaar in 15 talen:

• Deens
  • Nederlands
  • Engels
  • Fins
  • Frans (+ Québécois voor Canada)
  • Duits
  • Indonesisch
  • Italiaans
  • Noors
  • Portugees (Brazilië en Portugal)
  • Spaans (Castiliaans en Latijns -Amerikaans)
  • Zweeds.

Voorlopig zijn deze delen van GoDaddy Studio alleen beschikbaar in het Engels:

• Inhoud en inhoud zoeken (afbeeldingen en sjablonen)
  • Sommige Discover -verhalen
  • Ons gebruikersondersteuningsformulier (alleen PRO -abonnees).

Opmerking: GoDaddy Studio gebruikt standaard de taal die op je apparaat wordt gebruikt.

Zie de stappen voor je apparaat om de taal van je GoDaddy Studio -app te wijzigen.

Verplicht: iOS 13 of hoger moet op je apparaat zijn geïnstalleerd.

Je kunt de taal in de GoDaddy Studio -app wijzigen zonder de taal van je apparaat te wijzigen.

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Scroll naar beneden voor een lijst met geïnstalleerde apps.
  3. Tik op het pictogram van de GoDaddy Studio -app.
  4. Tik onder VOORKEURSTAAL op Taal .
  5. Selecteer de taal die je wilt gebruiken in de GoDaddy Studio -app.

De app gebruikt de nieuwe taal de volgende keer dat je deze opent.

Om de taal van de GoDaddy Studio -app te wijzigen, moet je de taal van je apparaat wijzigen. Open hiervoor de app Instellingen en volg de stappen voor je specifieke apparaat.

De app gebruikt de nieuwe taal de volgende keer dat je deze opent.

Opmerking: als dit niet meteen werkt, controleer dan later opnieuw - het kan soms even duren.

Als je de taal voor GoDaddy Studio op internet wilt wijzigen, volg je de instructies voor het wijzigen van de taal voor je GoDaddy -account .