Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig de SSL -modus voor mijn Web Application Firewall (WAF)

Verplicht: Als je Websitebeveiliging hebt aangeschaft na 14-11-2023, scrol je naar beneden voor een nieuwe procedure.

Opmerking:Blijkbaar ontbreken er functies op je WAF/CDN? Dit is wat je moet weten .

De Web Application Firewall (WAF) biedt twee modi voor SSL -verbindingen: Gedeeltelijk HTTPS en Volledig HTTPS . Om de SSL -modus te wijzigen, doe je het volgende:

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer naast Websitebeveiliging en back -ups de optie Alles beheren .
  3. Selecteer Details onder Firewall .
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Selecteer HTTPS/SSL .
  6. Kies de SSL -modus die je wilt gebruiken en selecteer vervolgens Opslaan .
    SSL -modus

Verplicht: Als je Websitebeveiliging hebt aangeschaft na 14-11-2023, volg dan de volgende procedure.

Wijzig de SSL -modus voor mijn WAF

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina
  2. Selecteer naast Websitebeveiliging en back -ups de optie Alles beheren .
  3. Selecteer Details onder Firewall .
  4. Selecteer onder SSL het vervolgkeuzemenu. Als er een actief SSL -certificaat op de hostingserver voor je site is, selecteer je HTTPS in het vervolgkeuzemenu. Als er geen SSL -certificaat op de hostingserver is, selecteer je HTTP .

De firewall -dashboardinstelling voor SSL -modus met een vervolgkeuzelijst om HTTP of HTTPS te selecteren.
  • Nadat je je selectie hebt bevestigd, wordt op het dashboard het bericht Wijzigingen opgeslagen weergegeven.
  • Meer informatie